Inschrijving Happy Dogs & Cats Event

                              AFGELAST DOOR COVID-19  

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Zondag 25 oktober organiseert Annemie van Silhouet “Energie & Balans voor hond & kat” een gezellig en klein buiten evenement voor honden, katten en hun baasjes.

Je kan komen kennismaken met tal van nieuwe binnen- en buiten activiteiten in de honden– en kattenwereld.

Schrijf je snel in en breng zeker je hond of kat mee. Wij werken volgens het protocol van de coronamaatregelen. Daarom is je inschrijving nodig. Handen ontsmetten bij het binnenkomen en aan elke stand, neus- en mondmasker is verplicht en neem voldoende afstand van anderen.

Per inschreven hond krijg je een goodiebag mee.

Inschrijving  : € 5 per hond of kat vooraf te betalen via overschrijving met vermelding “evenement 25/10 “ op het rekeningnummer :

BE 95 3631 4728 6658 

Waar : @ Silhouet - Moenebroekstraat 102 -  9500 Ophasselt

Wanneer : Zondag 25 oktober 2020 van 11u – 16u

Je kan aan verschillende activiteiten / adviezen deelnemen en kennismaken met de nieuwe honden- en kattenwereld en gezonde, natuurlijke voeding. De meeste zijn helemaal gratis of voor een heel klein prikje !

Wie en wat kan je allemaal ontmoeten op 25 oktober ?

Sara Peetermans  is hondenfotograaf  en maakt mooie , natuurlijke foto’s van je hond of kat buiten in de natuur.

Sara vraagt een mini prijsje van € 15 per hond of kat en hiervoor krijg je de mooiste foto digitaal doorgestuurd. Er is natuurlijk de mogelijk om meerdere foto’s te bestellen bij haar.

https://www.facebook.com/sarapeetermansphotography/         https://sarapeetermansphotography.myportfolio.com/

Nele Reygaerts van Studio Brando uit Herzele, is een gedreven hondentrimmer en legt je met volle passie uit welke vachtverzorging je hond nodig heeft. Er is gelegenheid om de nagels te knippen en de oortjes en oogjes te controleren van je hond als hij dit toelaat.

https://www.facebook.com/hondensalonstudiobrando/   

Margot De Smet van Marky’s Creations is een krak in leuke halsbanden met paracord en lijnen met PPM te maken op maat voor honden en katten. Wil je zelf graag leren om superleuke speeltjes of jachtlijnen en verstelbare lijnen te maken dan kan je bij Margot al eens een kijkje nemen hoe je een lijntje / halsband maakt op maat voor jouw hond. Er is ook de mogelijkheid om er ééntje aan te kopen van haar zelfgemaakte lijnen en halsbanden.

https://www.facebook.com/markyscreations/    https://markyscreations.be/

Evi Verheyen van Medqipets & oils laat je kennismaken wat etherische oliën en Bachbloesems doen bij je hond. Er is ook de mogelijkheid om je hond van een korte ontspanningsmassage  te laten genieten met een gekozen olie door de hond. Je hoeft geen afspraak op voorhand te maken en de massage krijgt je hond gratis als hij dit toelaat. Je kan de gekozen olie aankopen.

https://www.facebook.com/verheyenevi/ 

Ayla Verschueren van MOOB neemt jullie mee op avontuur tussen de opstapjes, cavaletti’s, balanskussens en meer. Body & Balance is een leuke en luchtige activiteit voor elke hond. Je kan gewoon tijdens het evenement deelnemen en eens komen “proeven”. Je hoeft geen specifieke afspraak te maken en deelnemen is volledig gratis.

Waar is Body & Balance allemaal goed voor ?

Zelfvertrouwen: doordat jouw hond uitdagingen aan gaat zal hij zijn angsten overwinnen en zal het zelfvertrouwen gaan groeien.

Lichaamsbesef : Body & Balance is best een uitdaging, fysiek maar ook mentaal. Je hond leert om zich te concentreren tijdens de oefening.

Vertrouwensband tussen hond & baasje : door samen te werken en je hond te begeleiden tijdens de oefeningen zal jullie band versterken en zal het vertrouwen ( wederzijds ) toenemen.

https://www.facebook.com/moobhondencoaching/  https://moob.be/

Daniella De Coster van Paws in Touch is catcoach bij Felinova én begeleidt ook mensen met honden die problemen hebben op een positieve manier .

https://www.facebook.com/pawsintouch/  https://www.pawsintouch.be/

Annemie Soetaert van Silhouet en Sara Van Prins zullen op die dag gratis voedingsadvies geven. Gezonde voeding is het natuurlijke medicijn voor je viervoeter.

Er is de mogelijkheid om voeding en snacks te kopen als je dit wenst.

 

Wij kijken er al naar uit! Van harte welkom .