Voeding

Steeds meer mensen worden zich bewust van natuurlijke gezondheid voor hun hond of kat en raken ervan overtuigd dat het ook anders kan, natuurlijker en biologisch. Weer wat meer terug naar basis.

Ik ben dan ook best trots, omdat een winkeltje als deze niet heel erg veel voorkomt en al helemaal niet in combinatie met het werk wat ik doe als manuele therapeut voor honden. 
Om het plaatje compleet te maken ben ik ook deskundig voedingsadviseur voor honden. Ik heb gemerkt dat mensen soms door de bomen het bos niet meer zien door het advies wat van alle kanten wordt gegeven. Helaas, niet altijd op waarheid gebaseerd is en dat is jammer.

 

Het is mogelijk een afspraak te maken voor een voedingsconsult, zodat ik rustig alles op een rijtje kan zetten en een voedingsschema op maat kan maken voor je hond.

Meer hierover kunt u lezen op de pagina 'voedingsadvies.

Ik streef naar een natuurlijke leefwijze voor hond en kat, met zo min mogelijk belasting van buitenaf. Ik heb inmiddels jaren ervaring in de natuurlijke voeding en gezondheidsproducten voor hond en kat, en dat zorgt ervoor dat ik eerlijke adviezen kan geven. Vaak staan mensen versteld van de resultaten die het met zich mee brengt. 
Mijn gedachte achter mijn winkeltje is het leveren van een bijdrage aan het welzijn van uw dier. Niet alleen door informatie en advies te geven, maar vooral ook door te luisteren. Ieder dier is uniek en verdient zijn persoonlijke aandacht. Graag draag ik mijn steentje bij aan een zo natuurlijk mogelijk leven voor uw hond (en) en kat (ten).

 

Het  assortiment bestaat uitsluitend uit zuivere, natuurlijke, biologische en eerlijke producten. Denk hierbij aan natuurvoeding zonder geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, zouten en suikers. Een goede gezondheid begint bij de juiste voeding. Daarnaast is er een uitgebreid assortiment 100% natuurlijk gedroogde snacks, natuurlijke voedingssupplementen en (homeopathische) gezondheidsproducten.

Mocht u interesse hebben in deze producten, of willen weten wat ik voor uw hond of kat kan betekenen op het gebied van voeding en/of gezondheid, kom dan gezellig langs ( zie openingstijden). Hond (en kat) zijn natuurlijk ook van harte welkom!   

  • w-facebook
         Onze locatie
Moenebroekstraat 102
9500 Ophasselt (Geraardsbergen)
 
T: 054/32.08.05

contact@hondennatuurvoeding.be

Bezoek ons ook op inforegio.be 
 https://www.facebook.com/silhouethondennatuurvoeding
      Betaalmogelijkheid  
                   Cash
                   Payconiq
                   Bancontact
Rekeningnummer: ING BE95363147286658
                         KBC BE62737050703761
 BTW: BE0628.755.285
          Openingsuren 
             VM                 NM
Ma :  op afspraak  &  14u - 18u

Di :     10u - 12 u     & 14u - 18u

Woe :           Gesloten

Don:         Op afspraak

Vrij:    10u - 12u      & 14u - 17u
Zat:    10u - 14u

​Past het niet op de openingsuren voor afhaling van voeding dan is het altijd mogelijk op een ander moment op afspraak !

Gesloten op zondag  & feestdagen.

© 2019 by Silhouet. Proudly created for dog owners.